Tietosuoja

REKISTERISELOSTE / TIETOSUOJASELOSTE

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.kinkymousetattoo.net

Rekisterinpitäjä
Kinky Mouse Tattoo
Keskuskatu 5
11100 Riihimäki
Y-tunnus: 1633310-9

Rekisteriasioita hoitava taho

Kinky Mouse Tattoo
Kimmo Wallenius
Sähköposti: wallu@kinkymousetattoo.net
Puhelin: 0400-848935

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kinky Mouse Tattoon asiakasrekisteri sisältää asiakkaan nimen, puhelinnumeron, kuvauksen asiakkaalle varatusta palvelusta, tiedot nettikaupasta ostetuista tuotteista, osoitteen, sähköpostiosoitteen, mahdollisesen terveydentilaselvityksen, sekä asiakkaan ikäluokituksen. Rekistereihin tallennettuja henkilötietoja käytetään verkkokaupan toimituksiin, asiakassuhteiden hoitoon ja ylläpitoon sekä tarpeen vaatiessa laskutukseen. Asiakasrekisterin tietolähteenä toimii asiakkaan sähköisesti täyttämät ajanvaraustiedot, verkkokaupan toimitustiedot, tai paikan päällä asiakkaalta suullisesti kysytyt tiedot.

Evästeet

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kinky Mouse Tattoon verkkosivustoilla käytetään cookie- eli evästetiedostoja palvelujen tarjoamiseen, tilastointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen anonyymisti.

Kenelle jaamme tietosi

Henkilötietoja jaetaan maksutapahtumien yhteydessä Bamboran, Checkout Finlandin- Jousto:n,  Stripe:n ja PayPal:in kanssa. Henkilötietoja voidaan luovuttaa Suomen lain edellyttämissä ja sallimissa rajoissa. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Jos sinulla ei ole käyttäjätiliä tälle sivustolle voit silti tarkastaa itseääsi koskevat rekisteritiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti, omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.
Rekisterinpitäjä antaa rekisteröidylle ilman aiheetonta viivästystä mahdollisuuden tutustua rekisteritietoihin ja antaa pyydettäessä tiedot kirjallisesti. Tarkastuspyynnöt tulee toimittaa aiemmin mainitulle rekisteriasioita hoitavalle taholle.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Rekistereihin tallennettuja henkilötietoja käsitellään aina luottamuksellisesti. Rekisterien sisältämät tiedot ovat sähköisessä muodossa. Tiedot kulkevat salattuina käyttäen ssl-salattua yhteyttä.
Sähköisessä muodossa olevat tiedot on suojattu sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti. Sähköinen rekisteri sijaitsee Kinky Mouse Tattoon omilla palvelimilla, tunnuksella ja salasanalla suojatussa järjestelmässä, johon päivitetään viipymättä  kaikki saatavilla olevat tietoturvapäivitykset.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Ilmoitamme siitä viipymättä ja teemme tarvittavat toimet tietoturvan parantamiseksi.